Language:
switch to room list switch to menu My folders
Go to page: 1 2 3 [4] 5 6
[#] Sun Feb 28 2021 18:05:44 MST from rss <>

Subject: Red screen on commodore 1084s-D using vga to db9 cable

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Sun Feb 28 2021 18:04:52 MST from rss <>

Subject: Red screen, mister fpga using vga to db9 on commodore 1084s-D

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Wed Mar 03 2021 19:54:00 MST from rss <>

Subject: New Core! Poly-Play Arcade from East Germany for MiSTer

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Wed Mar 03 2021 20:01:45 MST from rss <>

Subject: Jotego Receives New PCB Donations = New Arcade Cores For MiSTer in the works.

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Fri Mar 05 2021 20:20:28 MST from rss <>

Subject: MiSTer newb question regarding video outputs

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

I finally got my MiSTer setup working with my CRT setup using a VGA-to-YPbPR cable and for the most part, it works great. The question I have is why does this configuration seemingly totally kill the HDMI output? I see so many people posting videos of running VGA and HDMI outputs simultaneously and I don’t get it. It seems like as soon as I flip the YPbPr=1 bit in the MiSTer.ini, it just kills the HDMI output altogether. Is this normal or is there something wrong with my setup? My goal is not to run them simultaneously but it would be great to be able to swap it between VGA and HDMI without having to reconfigure it every time which is just a pain.

submitted by /u/Furcheezi
[link] [comments]



[#] Tue Mar 09 2021 17:07:02 MST from rss <>

Subject: Super Pac-Man core For MiSTerFPGA Coming Soon

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Thu Mar 11 2021 17:29:50 MST from rss <>

Subject: New article on MiSTer FPGA published in The Verge

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Fri Mar 12 2021 01:31:35 MST from rss <>

Subject: Suggestions for vertical rotation arcade cores on a consumer CRT?

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

I am using a consumer CRT (Sony KV-27FS100) with a VGA-to-YPbPr cable and I am trying to get a playable picture on the DoDonPachi arcade core by using vga_scaler=1 in my ini file. I have tried using the following video_mode setting with some luck, but the bottom quarter of the screen gets cut off (picture is too tall):

video_mode=640,16,64,80,240,1,3,14,12380

I have tried adjusting the vscale_border value to help with this but it doesn’t appear to have any effect at all. I have also tried playing with the vscale_mode setting to no avail.

Has anyone had any success with this?

submitted by /u/Furcheezi
[link] [comments]



[#] Fri Mar 12 2021 17:37:32 MST from rss <>

Subject: Atari Lynx Core Public Release Soon

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Mon Mar 15 2021 02:08:17 MST from rss <>

Subject: Filters and favorites prototype concept for MiSTer using virtual file system

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Tue Mar 16 2021 09:09:00 MST from rss <>

Subject: The three top LED lights won't light up, and doesn't show a picture.

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

So I got my MiSTer in the mail very recently. Friday more precisely. And things were going well. I was setting it up, configuring it. Until I managed to lose my 64GB Micro SD Card inside the thing when I was trying to insert it to the MiSTer. So I disassembled the unit, trying to get the card out. After I finally got it out, I put the MiSTer back together, and while the fan is spinning and a blue light does light up, the MiSTer doesn't show any picture and the three top LED lights don't light up at all. I've tried both the HDMI and VGA outputs too. I have no idea what's wrong with it either, as I don't see anything wrong with it on the inside.

I contacted UltimateMister's website (which is where I got my MiSTer from), and the guy said that it has something to do with the SD Card, and said that he can send me a new one. While I appreciate the gesture, I doubt that it's just the card itself. I have tried both the one that came with the system and my own. Both cards are being read from my PC, so I don't know what's wrong here. I have a feeling that the issue's probably a little deeper than that. Has anyone experienced this before and that can provide with an answer?

submitted by /u/DarkSparkish
[link] [comments]



[#] Wed Mar 17 2021 21:33:42 MST from rss <>

Subject: I am prepering to purchase my FPGA... couple of ??

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

SD card, how large can I go versus need? Can I run 400gb? Can i run that and then add say 4 512gb thumbdrives?

Is there a better place to order from the versus another.. I live in the US...

TIA

submitted by /u/TheIronFistIsAPOS
[link] [comments]



[#] Fri Mar 19 2021 08:33:34 MST from rss <>

Subject: MiSTer FPGA Atari Lynx Core Now Available

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Fri Mar 19 2021 16:37:06 MST from rss <>

Subject: Sorgelig to Release Port of ZX Spectrum Next Core On MiSTer

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Fri Mar 19 2021 18:29:12 MST from rss <>

Subject: Taito V'Ball In Development for MiSTer

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Sat Mar 20 2021 00:21:33 MST from rss <>

Subject: Is there a web page that explains what all the scripts do?

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Some of them are self explanatory but I can’t find anywhere that explains them all and when it would be useful to use them. Specifically I’m curious about the video settings compatibility script and video settings optimal scripts. Anyone know what these do and how they’re different?

submitted by /u/majortom106
[link] [comments]



[#] Sat Mar 20 2021 12:36:51 MST from rss <>

Subject: Mandelbrot Core for MiSTer

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Sun Mar 21 2021 15:46:19 MST from rss <>

Subject: Installing ScummVM core

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

I've been trying to install the ScummVM core with no success yet. I copied the script to my scripts directory (from the github repo) and tried to execute it from the mister scripts UI. I made the script executable but that made no difference. I just get a blank screen so I don't think it's even executing. Could this be a permissions issue?

Not sure what I'm missing, any suggestions would be appreciated. Is there a way to drop to the command line so I can try and run it there?

submitted by /u/killer_knauer
[link] [comments]



[#] Sun Mar 21 2021 22:50:49 MST from rss <>

Subject: Hi there! I had some issues with the control mapping on the Genesis Core, particularly with Mickey Mouse Castle Of Illusion & Aladdin: always that I press the jump command button the character throws the attack simultaneously. Not sure it is the ROM or it

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

[#] Mon Mar 22 2021 11:04:16 MST from rss <>

Subject: I joined the family

[Reply] [ReplyQuoted] [Headers] [Print]

Go to page: 1 2 3 [4] 5 6